PERHATIAN: Pemilik Kereta Proton & Perodua

Kami Akan Dedahkan Rahsia Bagaimana Nak Dapatkan Handling Kereta Padu Macam Kereta Baru Keluar Showroom Walaupun Kereta Anda Berusia Lebih 7 Tahun.

Ketahui RAHSIA yang mekanik sendiri pun tak nak bagitahu anda..

7 persoalan utama yang sering menjadi tanda tanya..

Selepas buat ini terus tak fikir nak beli kereta baru….?
Betul ke kereta lama tapi bawa steady, tegap macam baru?
Betul ke part OEM tak bagus, takde kualiti dan tak tahan lama?
Kenapa ramai orang dah tukar itu, ini tapi masih gagal dapat hasil?
Bila kereta bagi hint berbunyi , bergegar boleh ke kita biar dan abaikan?
Ramai kata nak buat brg bawah ni mahal, tapi ada yang sampai buat sekali 2 -3 kereta  sekali jalan ?
Selepas ini anda boleh ucap selamat tinggal kepada masalah handling, pemanduan anda akan lebih tenang dan selesa tanpa serabut overthinking!
⭐⭐⭐⭐⭐
99.9% pelanggan kami berpuas hati dan berjaya selesaikan masalah kereta mereka! Tiada lagi tanda tanya, kerunsingan dan kerisauan.

RISAU BARANG TAK BERKUALITI ?

Mekanik sendiri pun kata barang benar – benar berkualiti. Dan yang paling penting masalah bunyian dan gegaran hilang serta merta.
Anda nak handling kereta anda padu seperti baru macam ini?
Sebelum itu, cuba anda jawab dengan jujur..
KERETA ANDA ADA TAK MASALAH SEPERTI INI..

#1 PENGENDALIAN KERETA KURANG MEMUASKAN

Kereta anda sudah lebih 7 tahun dan mula menunjukkan tanda – tanda seperti :
Tiap kali jalan tak rata atau bumpy bunyi ‘kuk kuk kuk’ atau bunyi tikus sampai pedih ulu hati
Rasa tak yakin sebab steering rasa terlalu loose longgar macam ada freeplay
Stress tiap kali pulas steering pun ada dengar bunyi besi berlaga
Paling bahaya, tengah jalan lurus tiba-tiba steering menarik2 ke kiri kanan jalan, tak rileks langsung!
Dah pakai kereta lebih 7 tahun tetapi belum pernah periksa komponen undercariage kereta anda

#2 DAH BUAT ALIGNMENT BERKALI – KALI

Tetapi masalah seperti steering meliar ke kiri atau ke kanan jalan masih ada.
Nak bawak memang totally tak best rasa macam ade jer benda tak kena
Tayar pulak makan tak rata… Botak sebelah.. Rasa baru tukar Michelin Pilot Sport 6 bulan lepas..Koyak mart…

#3 SUDAH FEDUP DENGAN KERETA ANDA?

Dah hantar mekanik tapi masalah masih tidak selesai.
Dua tiga kali datang tukar barang itu ini, tapi bunyi dan gegaran masih ada.
Tanya kawan – kawan dengan FB, cuba tukar itu ini pun masih tidak selesai.
Masa banyak terbuang, Duit banyak lebur.  Masalah tetap di situ. Tiada kesudahan.
Benda – benda macam ni bukan apa, kadang nak je dibiarkan, tapi makin dibiarkan makin banyak pula bunyi nyaa..
Lepas tu risau laa. Ini lah satu satu kereta yang ada. Ini lah nak pergi balik keje, ini lah kenderaan bawak family jenjalan kalau boleh mesti lah nak kereta yang selesa dan sedap bawak…
Kadang- kadang tu terfikir nak beli kereta baru.. Huhu.
Adakah anda jawab “YA” kepada salah satu daripada masalah di atas..  JANGAN RISAU! Sebab kami ada solusi yang terbukti berkesan 100%
Jom lihat bagaimana set undercarriage ini dapat membantu anda selesaikan masalah kereta anda.
KERETA ANDA SEBENARNYA PERLUKAN SENTUHAN DARI SEGI UNDERCARRIAGE SUSPENSION SEPERTI:
Lower Arm, Upper Arm
Steering Bush, Rack end, Tie rod
Stabilizer Link dan Bush
Absorber mounting
Dan lain lain..
Selepas 7 tahun atau 200,000km komponen di atas akan mengalami proses “wear & tear” di mana bush2, ball joint2, arm, mounting yang dah keras, karat, rapuh dan pecah ini perlu diganti setiap 7-10 tahun sekali bagi mendapatkan handling yang mantap dan selesa.
Sila tonton video di bawah dan lihat apa sebenarnya yang berlaku pada sistem suspension anda Dan kenapa anda perlu melakukan restorasi ini.

4 SEBAB KENAPA RAMAI ORANG PILIH KAMI..

#1 SET UNDERCARRIAGE TERBUKTI BERKESAN 100%

Dirumuskan khas untuk bantu selesaikan masalah “wear & tear” pada undercarriage yang selalu bermasalah sekali gus memberikan pemanduan yang terbaik
Jimat masa, wang dan tenaga. Bayangkan anda tak perlu risau masalah lain yang akan berlaku selepas tukar set ini. Kos upah sekali jalan ternyata jauh lebih jimat.
Bagaimanapun set Engine Mounting, Absorber dan Drive Shaft tidak disertakan dalam pakej dan boleh tambah jika perlu.

#2 CARZEY 365 DAYS WARRANTY!

Jenama PREMIUM OEM terpilih, spec Original kilang.
Jenama terpilih yang telah diuji dan terbukti mampu memberikan ketahanan lebih lama seiring ketahanan standard kilang.
Kami sangat yakin jenama yang kami bawa benar- benar berkualiti. Oleh itu, kami memberikan anda 1 TAHUN JAMINAN.– serious, warranty seperti ini anda takkan dapat tempat lain.
Memberikan anda “peace of mind” kerana sebarang masalah kami akan bantu selesaikan dan ganti yang baru.

#3 ANSURAN MUDAH TANPA FAEDAH SEHINGGA 3 BULAN

Disebabkan terlalu banyak permintaan, kami nekad untuk bantu lebih ramai orang.  Kini, anda boleh buat ansuran sehingga 3 bulan. Hanya guna DEBIT atau KREDIT kad sahaja.
Patuh Syariah. Tiada interest, faedah dan riba’.  Anda hanya perlu memilih option “PACE” semasa buat pembayaran nanti.

Tapi kuota ansuran ini terhad!

#4 Panel Pemasangan Professional Terpilih

Anda boleh beli dan pasang di mana- mana bengkel pilihan anda. Namun, jika anda tidak pasti bengkel yang mahir untuk kerja pemasangan, usah bimbang! Kerana anda boleh buat pemasangan di mana – mana bengkel panel kami. Kadar upah bergantung pada model kereta dan lokasi bengkel. Sila rujuk ruangan Frequent Ask Questions (FAQ) di bawah. (scroll sampai habis)
KAMI SANGAT YAKIN SELEPAS TUKAR SET UNDERCARRIAGE INI KERETA ANDA  DIJAMIN PADU MACAM KERETA BARU. BUKAN ITU SAHAJA, KAMI AKAN PASTIKAN ANDA DAPAT RASAI SATU PENGALAMAN PEMANDUAN YANG TERBAIK MACAM BARU BELI KERETA AWAL DULU.
Jika handling kereta anda masih tidak padu macam baru, kita janji akan  ganti secara PERCUMA!

4 sebab kenapa ini adalah pilihan yang terbaik untuk anda?

Brand Terpilih

1 Tahun Jaminan Kualiti

Boleh buat ansuran selama 3 Bulan

Improve handling. Bebas gegaran dan bunyian

JADI APA YANG AKAN BERLAKU PADA KERETA ANDA SELEPAS BUAT PENUKARAN SET UNDERARRIAGE INI?

#1 BEBAS BUNYIAN DAN GEGARAN, HANDLING LEBIH PADU DAN MANTAP

Kami jamin selepas buat penukaran set ini, masalah seperti bunyian, gegaran, corner yang membuai, akan hilang serta merta.
Anda akan dapat menikmati pemanduan yang tenang dan selamat seperti kereta baru.

#2 JIMAT, BERBALOI DAN TAHAN LAMA

Anda jimat banyak dari segi kos, masa dan paling ini adalah pelaburan paling padu untuk jangka masa 7 -10 tahun akan datang.
Tiada lagi risiko bush pecah, atau ball joint tercabut di tgh jalan.  Secara tak langsung, tiada lagi masalah tayar makan tak rata.
Anda tak perlu susah payah 2-3 kali ke workshop dah untuk cuba selesaikan. Anda tak perlu runsing PM kawan-2 di FB utk cari jalan.

#3 ANDA SENANG HATI, LEBIH FOKUS, DAN LEBIH MASA BERKUALITI

Bila kereta dah selesa, anda pun senang hati. Bayangkan lepas ni ke tempat kerja, kereta sedap jer, takde bunyi takde gegaran.
Hati tenang jer. Fikiran lapang. Bila – bila nak pergi travel jauh nak pergi jalan dgn anak bini tak perlu fikir dua tiga kali.
Paling penting, isteri pun senang hati. Pepatah omputih menyebut ” HAPPY WIFE, HAPPY LIFE”

SIAPA YANG SESUAI UNTUK DAPATKAN SET COMBO INI?

Khas buat pemilik kereta Proton Perodua
Sesuai untuk usia lebih 7 tahun @ 200,000km
Sesuai untuk anda yang baru beli kereta Second-hand
Ada masalah bunyian dan gegaran misteri
Mahu jimat masa, kos dan tenaga untuk jangka masa panjang
Berminat solusi pantas dan terbukti berkesan
Nak tingkatkan pengendalian kenderaan seperi kereta baru
 “Ya! Saya berminat! Tapi bunyi mcm too good to be true je. Betul ke ada yg dah berjaya?”

JOM TENGOK SENDIRI FEEDBACK DARI PELANGGAN KAMI..

⭐⭐⭐⭐⭐
ANDA SANGAT BERTUAH DAN JIMAT BANYAK JIKA BUAT PEMBELIAN HARI INI KERANA PROMOSI INI AKAN TAMAT TIDAK LAMA LAGI..
Jika anda order sebelum jam 12 malam ini kami akan beri  4 FAST ACTION BONUS bernilai RM500 secara PERCUMA!
Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang MENANG Hadiah utama sebuah kereta PERODUA BEZZA 1.0 ! 
beserta hadiah wang tunai saguhati bernilai RM5,000 ! untuk setiap pembelian SET COMBO DEAL ini.
Terbuka untuk semua orang samada anda pemilik bengkel mahupun pemilik kereta Proton & Perodua.
.
Beli 1 set combo undercarriage = 1 penyertaan, lebih byk beli, lebih byk peluang utk menang!
Cabutan bertuah akan dibuat secara live di FB page setelah cukup 1000 penyertaan !
Berapa  kos yang perlu anda laburkan demi mendapatkan handling kereta yang padu seperti kereta baru?
Harga adalah bergantung kepada model kereta anda. Setiap model kereta mempunyai komponen yang berbeza.
Tapi sebab kami betul-betul nak bantu lebih ramai pemilik kereta untuk dapatkan handling yang terbaik.

Hari ini kami nak beri  harga gila khas untuk anda jika buat pembelian sekarang !

SET YANG DAH TERJUAL SETAKAT HARI INI

648/1000 SET

RM750.00RM650.00

[COMBO DEAL] PROTON SAGA, ISWARA, LMST RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 23 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,450.00RM1150.00

[COMBO DEAL] PROTON SAGA BLM, FL, FLX , VVT RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 20 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,2750.00RM1150.00

[COMBO DEAL] PROTON WIRA , SATRIA 1.3 , 1.5 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 30 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,440.00RM1,250.00

[COMBO DEAL] PROTON WIRA , SATRIA 1.6 ,1.8 PUTRA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 34 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,5800.00RM1350.00

[COMBO DEAL] PROTON EXORA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 21 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,800.00RM1,450.00

[COMBO DEAL] PROTON WAJA , GEN2 , PERSONA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 34 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM2,275.00RM1,800.00

[COMBO DEAL] PROTON PREVE , SUPRIMA S RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 27 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM4,050.00RM3100.00

[COMBO DEAL] PROTON PERDANA SEi , V6 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 38 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM2,350.00RM1,850

[COMBO DEAL] PROTON SATRIA NEO RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 26 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM3,180.00RM2,650.00

[COMBO DEAL] PROTON INSPIRA 1.8 2.0 , MITSUBISHI ASX , LANCER GT RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 26 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM960.00RM800.00

[COMBO DEAL] PROTON IRIZ, PERSONA NEW VVT RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 14 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,180.00RM980.00

[COMBO DEAL] PERODUA ALZA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 17 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM950.00RM850.00

[COMBO DEAL] PERODUA VIVA 660, 850 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 13 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,100.00RM950.00

[COMBO DEAL] PERODUA VIVA 1.0 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 17 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,180.00RM950.00

[COMBO DEAL] PERODUA MYVI 2005-2011 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 17 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1,150.00RM970.00

[COMBO DEAL] PERODUA MYVI LAGI BEST / ICON 2011-2017 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 17 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM900.00RM780.00

[COMBO DEAL] PERODUA KANCIL 660 / 850 RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 16 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM1150.00RM880.00

[COMBO DEAL] PERODUA KELISA , KENARI RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 20 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM11500.00RM880.00

[COMBO DEAL] PERODUA AXIA , BEZZA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 12 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

RM2,015.00RM1,500.00

[COMBO DEAL] PERODUA KEMBARA RESTORATION SUSPENSION PACKAGE SET 43 IN 1 + FREEGIFT + BONUS

PROMOSI AKAN TAMAT BILA BILA MASA!

ANDA MASIH RAGU – RAGU?

Anda mungkin terfikir.. “What if saya dah beli set ini tapi saya tak puas hati jika berlaku masalah 1-2 bulan ?”
Jangan risau! Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima duit anda jika set ini tidak mampu membantu anda mendapatkan hasil yang mantap. Oleh sebab itu kami tawarkan :

CARZEY 365 DAYS WARRANTY

100% DIJAMIN PADU MACAM KERETA BARU!
Jika handling kereta anda masih tidak padu macam baru, kita janji akan ganti secara PERCUMA!

INI JAMINAN TERBAIK KAMI UNTUK ANDA!

3 LANGKAH MUDAH BUAT PEMBELIAN

#1 Pilih Model Kereta anda dan Tekan “Order Sekarang”
#2 Tekan icon “Basket” (kanan anda) untuk “Check Out”
#3 Isi kan maklumat dan pilih kaedah pembayaran.
Nota 1: Sila pilih kaedah pembayaran “PACE” untuk ansuran 3 bulan
Nota 2: Anda akan terima email dari kami jika pembelian berjaya
JANGAN CUBA TANGGUH LAGI!!
Antara RISIKO yang anda mungkin akan hadapi sekiranya membiarkan kereta anda begitu sahaja:
Kurang keselesaan dan tumpuan dalam pemanduan
Faktor keselamatan kurang meyakinkan seperti kereta membuai waktu cornering (paling bahaya waktu hujan)
Kami pernah jumpa kes ball joint lower arm tercabut dan tersadai tepi jalan
Paling teruk, bearing drive shaft pecah, hilang kawalan dan terbabas..

Jom dapatkan handling kereta yang mantap seperti baru keluar kilang.

Frequent Ask Question (F.A.Q)

Adakah siap pemasangan?

Pemasangan boleh dilakukan di mana-mana ‘Workshop’ berdekatan anda. Biasa kos upah sekitar RM300 – RM400.

Dimanakah lokasi panel pemasangan?

Kami tidak sediakan pemasangan, oleh itu anda boleh buat di panel terpilih kami:

Untuk info Google / Waze sahaja

LEMBAH KLANG
Zordaq Motorsport | Subang Jaya | 03-56143030
Zordaq Auto | Putrajaya | 017-9333995
Zordaq Auto KL | Sri Rampai | 017-9333995

NEGERI SEMBILAN
Zordaq Motorsports N9 | Nilai | 012-6063426

JOHOR
Zordaq Motorsports JB | Skudai | 016-6960700
Real Tyre JB | Skudai | 012-7676439

TERENGGANU
Zordaq Motorsports TRG | Kuala Terengganu | 013-9101043

PAHANG
Kelspeed One Stop Services Centre | Kuantan | 019-9566386

PERAK
Kedai Tayar Fizzy | Kuala Kangsar | 019-9418643
Kedai Tayar Fizzy | Batu Gajah | 019-9417356
Kedai Tayar Fizzy | Manjung | 010-2666151
Megat Tayar | Ipoh | 01135867107
Kedai Tayar Fizzy | Kamunting | 019-9418956

Selain itu, anda boleh buat pemasangan di mana- mana workshop berdekatan anda. Anggaran kos upah sekitar RM300-RM400 sahaja.

Boleh walk in atau direct kedai?


Warehouse kita terletak di Lembah Klang. Buat masa ini kami beroperasi 100% secara online untuk rendahkan kos operasi. Dan promosi ini khas utk pembeli online di link istimewa ini sahaja.

Adakah pakej ini lengkap?

Ya, Set ini lengkap utk seluruh set bawah. Tidak termasuk set Absorber, Drive Shaft dan Engine Mounting. Boleh add on jika perlu.

Bagaimana claim warranty?

Boleh hubungi admin +601110930380 atau admin@carzey.com

Berapa hari sampai?

Courier Poslaju atau CJ Express. 2-3 Hari Bekerja selepas pembayaran dilakukan.

Bagaimana buat ansuran bulanan?

Boleh pilih PACE sebagai option pembayaran semasa Check Out.

Adakah perlu tunggu sehingga bayaran selesai baru post barang jika guna ansuran?

Order akan diproses selepas selesai pembayaran pertama.

Jom selesaikan masalah kereta anda hari ini dengan Carzey Auto Parts.
Rasai pengalaman seperti kereta baru keluar kilang !
Promosi SAH sementara stock masih ada !

Comments (2)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *